FOODDESIGN KURSER

Fooddesign er et kursuskoncept for kantiner, der søger inspiration og ønsker at forny sig inden for de eksisterende rammer. Det er let at sætte smag på maden med lidt krydderi. Sådan er det også med din kantine.

Der skal faktisk ikke meget til at få den til at se ud af lidt mere og at præsentere dine retter på en ny og spændende måde. Vi tager udgangspunkt i jer, og jeres kantine og giver den et pift hele vejen rundt, lige fra farver, anretning, smag og duft til praktisk indretning og arbejdsgange.

Nemt og billigt

Det koster ikke alverden at sætte lidt krydderi på sin kantine. Mange af forandringerne kan hentes ud af det eksisterende, både hvad angår maden og anretningen. Til gengæld har forandringerne stor værdi for kantinens gæster.

Ofte er frokosten dagens højdepunkt og et afbræk i en travl arbejdsdag. Så hvorfor ikke gøre det til en oplevelse. Fooddesign er med andre ord en billig og nem måde at opgradere sin kantine på. Men med stor værdi for både kantinepersonalet og dets gæster. Efter et kursus, vil personalet være klædt på til de nye udfordringer.

Hvidkål-med-blodgrape.jpeg