Ølknæs


Ingredienser til en bageplade

1 øl Lidt salt 25 g gær 350 g spelt mel Krydderiblanding af: som kan laves i en kaffekværn, en morter eller bare med en blender 1 spsk mandler, 1 spsk græskarkerner, og 1 spsk sesamfrø, kværnes ikke alt for fint Lidt timian eller anden krydderi til pynt

Saltflager


Fremgangsmåde

Rør øl sammen med gær og mel Tilsæt nøder og kerner Den flydende dej hældes ud på en ovnplade med bagepapir Brug en dejskraber og smør dejen helt ud til kanten på bagepapiret, det gør ikke noget at den deler sig lidt Lad dejen hvile i 30 minutter Drys dejen med timian og salt i flager Bages i ovnen ved 175 °C i ca 30 minutter

Spelt: Ligner hvede men smagen er mere fyldig, nærmest som grove mel typer, og meget mere holdbar på grund af det høje protein indhold som findes i groft mel.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest