top of page

2 i en dessert


SÅ ER BASSEN MED IGEN

Vi tryller rabarber om til hurtig koldskål for børn og hurtig lækker dessert for voksne😋SÅ NEMT som at klø sig i nakken.

Se film her…

https://www.instagram.com/reel/CeXwVCpArJw/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Du skal bruge

En håndfuld rabarber

2 spsk rørsukker

1/4 vaniljestang

2 spsk vand

1 bakke jordbær til begge desserter

KOMPOT

Rabarber snittes i skiver og koges i en gryde i 5-7 minutter

De blendes deles i 2 potioner 1/2 til koldskål og 1/2 til dessert

KOLDSKÅL

6 ægblommer

1/2 dl sukker

Rabarber “det halve”

1 liter kernemælk

2 dl cheesy freche 5%

Gem resten til voksen desserten

1/2 bakke jordbær

Chrunch

Fremgangsmåde

Pisk 6 ægblommer

1/2 dl sukker

Vend rabarber “det halve” i.

Tilsæt kernemælk og pisk det godt i gennem.

Vend 2 dl cheasy freche 5% i.

Serveres med jordbær og chrunch.

RABARBER CRUNCH

1 x tærtefad og 1 x bagepapir.

Kom 100 gram mel eller mandel mel i bunden af fadet, sammen med

1 tesk vaniljepulver

50 g sukker

100 g smør

50 g havre “ kan også gåes glutenfri”

Det hele ældes let sammen

Resten af rabarber komposten kommes over og bages i ovnen i 20 minutter ved 180 gr.

VOKSEN DESSERT

2 makroner

Resten af cheasy freche 5%

1/2 bakke jordbær

Rabarber Crunch

Hvis du har en blomst fra haven

VELBEKOMME

God fornøjelse

Hilsen Christina

14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page