2 i en dessert

SÅ ER BASSEN MED IGEN
Vi tryller rabarber om til hurtig koldskål for børn og hurtig lækker dessert for voksne😋SÅ NEMT som at klø sig i nakken.
Se film her…
https://www.instagram.com/reel/CeXwVCpArJw/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Du skal bruge
En håndfuld rabarber
2 spsk rørsukker
1/4 vaniljestang
2 spsk vand
1 bakke jordbær til begge desserter
KOMPOT
Rabarber snittes i skiver og koges i en gryde i 5-7 minutter
De blendes deles i 2 potioner 1/2 til koldskål og 1/2 til dessert
KOLDSKÅL
6 ægblommer
1/2 dl sukker
Rabarber “det halve”
1 liter kernemælk
2 dl cheesy freche 5%
Gem resten til voksen desserten
1/2 bakke jordbær
Chrunch
Fremgangsmåde
Pisk 6 ægblommer
1/2 dl sukker
Vend rabarber “det halve” i.
Tilsæt kernemælk og pisk det godt i gennem.
Vend 2 dl cheasy freche 5% i.
Serveres med jordbær og chrunch.
RABARBER CRUNCH
1 x tærtefad og 1 x bagepapir.
Kom 100 gram mel eller mandel mel i bunden af fadet, sammen med
1 tesk vaniljepulver
50 g sukker
100 g smør
50 g havre “ kan også gåes glutenfri”
Det hele ældes let sammen
Resten af rabarber komposten kommes over og bages i ovnen i 20 minutter ved 180 gr.
VOKSEN DESSERT
2 makroner
Resten af cheasy freche 5%
1/2 bakke jordbær
Rabarber Crunch
Hvis du har en blomst fra haven
VELBEKOMME
God fornøjelse
Hilsen Christina
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d