2 i en dessert

SÅ ER BASSEN MED IGEN
Vi tryller rabarber om til hurtig koldskål for børn og hurtig lækker dessert for voksne😋SÅ NEMT som at klø sig i nakken.
Se film her…
https://www.instagram.com/reel/CeXwVCpArJw/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Du skal bruge
En håndfuld rabarber
2 spsk rørsukker
1/4 vaniljestang
2 spsk vand
1 bakke jordbær til begge desserter
KOMPOT
Rabarber snittes i skiver og koges i en gryde i 5-7 minutter
De blendes deles i 2 potioner 1/2 til koldskål og 1/2 til dessert
KOLDSKÅL
6 ægblommer
1/2 dl sukker
Rabarber “det halve”
1 liter kernemælk
2 dl cheesy freche 5%
Gem resten til voksen desserten
1/2 bakke jordbær
Chrunch
Fremgangsmåde
Pisk 6 ægblommer
1/2 dl sukker
Vend rabarber “det halve” i.
Tilsæt kernemælk og pisk det godt i gennem.
Vend 2 dl cheasy freche 5% i.
Serveres med jordbær og chrunch.
RABARBER CRUNCH
1 x tærtefad og 1 x bagepapir.
Kom 100 gram mel eller mandel mel i bunden af fadet, sammen med
1 tesk vaniljepulver
50 g sukker
100 g smør
50 g havre “ kan også gåes glutenfri”
Det hele ældes let sammen
Resten af rabarber komposten kommes over og bages i ovnen i 20 minutter ved 180 gr.
VOKSEN DESSERT
2 makroner
Resten af cheasy freche 5%
1/2 bakke jordbær
Rabarber Crunch
Hvis du har en blomst fra haven
VELBEKOMME
God fornøjelse
Hilsen Christina