Gulerods tapenade


Gulerods tapenade

Ingredienser

1/4 bdt basilikum 1/4 bdt persille 1 fed hvidløg 1 dl koldpresset raps eller sesam olie 15 g pinjekerner 1 tsk æbleeddike eller almindelig eddike lidt parmesan Smag til med salt, peber, rørsukker

Fremgangsmåde

Skyl persille grundigt, Blend alle ingredienser sammen. Smag dem til med salt, peber og sukker. Pesto kan laves på mange måder Smager helt fantastisk i kartoffelmos, som dressing på salaten eller den varme som stegeolie eller en sommer dag på grillen. Mange bruger pesto i kartoffelsalat, tapanede eller dressinger


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Selleri dip

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest