Appelsinboller

Ingredienser til 15 store boller
1 l tempereret vand
1 spsk honning 5 g salt 25 g gær 1 dl kvark eller hytteost Ca. 1000 g hvedemel 200 g durum 2 appelsiner
1 æg
Fremgangsmåde
Kom tempereret lunt vand i en skål og tilsæt salt, gær og 1 spsk honning.
Rør kvark eller hytteost I. Tilsæt durum og hvedemel til dejen er dejlig blød og lad den hæve i 30 minutter et lunt sted.
Bollerne formes og hviler igen 30 minutter.
Skral fjernes og appelsiner skæres i skive som vist på billedet, 1 skive appelsin på hver bolle.
Pensels med 1 pisket æg. Bages i en varm ovn ved 165 g i ca 35 minutter.
Må ikke bages ved for hård varme, så bliver appelsinen kedelig.
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d