Appelsinboller


Ingredienser til 15 store boller

1 l tempereret vand

1 spsk honning 5 g salt 25 g gær 1 dl kvark eller hytteost Ca. 1000 g hvedemel 200 g durum 2 appelsiner

1 æg


Fremgangsmåde

Kom tempereret lunt vand i en skål og tilsæt salt, gær og 1 spsk honning.

Rør kvark eller hytteost I. Tilsæt durum og hvedemel til dejen er dejlig blød og lad den hæve i 30 minutter et lunt sted.

Bollerne formes og hviler igen 30 minutter.

Skral fjernes og appelsiner skæres i skive som vist på billedet, 1 skive appelsin på hver bolle.

Pensels med 1 pisket æg. Bages i en varm ovn ved 165 g i ca 35 minutter.

Må ikke bages ved for hård varme, så bliver appelsinen kedelig.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest