Arresto med kylling


Ingredienser til 2 kuverter

2 kyllingebryster 4 solmodne tomater

1/2 rødløg 1 fed hvidløg 1/2 spsk mangoeddike 1 spsk frisk oregano 1 tsk chiliolie 1 tsk rørsukker

2 spsk saucefløde Salt og peber


Fremgangsmåde

Kylling vendes i chiliolien og krydderes med salt og peber Grilles eller brunes af på pande, ca 2 minutter på hver side

Herefter kommes brysterne i et smurt ildfastfad Tomater blendes sammen med hvidløg, rødløg, oregano, mangoeddike, sukker, salt og peber

Når massen er blendet til en sauce tilsættes fløden Den færdige sauce kommes på kyllingen og sættes i ovnen ved 180 grader til kyllingen er mør "75 grader i midten af brystet" Anrettes på salat og serveres med frisk pasta

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest