Aubergine creme primo

Ingredienser til 2 kuverter
1 aubergine 1 dåse flåede tomater 1 fed hvidløg 1 bananskalotteløg eller rødløg 1 lille bdt frisk basilikum 1 lille bdt persille 150 g mozzarella " kan undlades" 25 g frisk høvlet parmesan " kan undlades"
1 pose skyllede salat
Fremgangsmåde
Auberginer skylles og skæres i skiver.
Drysses med salt på hver side og trækker i 15 minutter.
Skylles og bages i ovnen ved 175 grader i 25 minutter. Tomater blendes med hvidløg og skalotteløg i tern. Saucen koges op og krydres med halvdelen af basilikum og persille.
Smages til med salt og peber. Anret de bagte lune auberginer på salat, tilsæt en skive mozzarella på skift med auberginer.
Slut af med tomatsaucen.
Pynt salaten med parmesan, basilikum og bred persille.