Babyfood med asparges


Ingredienser til 1 baby fra 5 1/2 måned, du kan også lave en større portion til fryseren.


1 grøn asparges

1 hvid asparges

10 ærter

1 pærer

1 dl modermælks erstatning

1,5 tesk smør

Fremgangsmåde

Asparges er generelt en meget kaloriefattig grøntsag, derfor er det vigtig at koge ingredienserne i modermælks erstatning og give mosen smør bag efter.

Skræl den hvide asparges.

Skær både de hvide og grønne asparges i skiver, kom dem i en gryde med modermælks erstatning.

Tilsæt pærer i tern sammen med de grønne ærter.

Lad det småsimre til ingredienserne er møre.

Blend de kogte grøntsager grundigt med en stavblender, til de er som mos.

Jo finere mosen er, jo bedre for babyen at sluge.

Afkøles til 37 gr. og din baby er nu klar til at smage.



Denne mos smager også dejligt for os voksne, når bare vi pepper den lidt op.

Tilsæt for eksempel salt, peber, timian og evt. lidt feta.

Så får du en helt fantastisk dressing, tapenade til aftensmaden.


Fortæl os gerne hvad din baby syntes om aspargesmosen.


34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

EM snack

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest