Bagt sød kartoffel



Denne skønne vegetarret kan både serveres som forret, hovedret og som tapasret


Ingredienser til 4 kuverter forret


1 mellemstor sød kartoffel

1 æg

1 dl rasp

1 tesk sorte sesam

1 tesk alm. sesam

Lidt paprika

Salt og peber efter smag

Frisk timian

1/2 squash


fremgangsmåde

Slå ægget ud i en skål og pisk det sammen.

Kom rasp, sorte og lyse sesam, paprika, salt og peber i en skål

Skræl kartoflen og skær den i tykke skiver ca. 1 cm.

Vend kartoflen i ægget og herefter i rasp.

Sættes på en ovnplade med bagepapir og bages i en varm ovn ved 180 gr. i 20 minutter

.

Squash top

Skær squash i tykke skiver og smør dem med lidt olie og paprika " evt revet ost"

Bages sammen med kartoflerne i 20 minutter


Mousse til midten


Frisk timian

1 lille dåse kikærter

1 fed hvidløg

En knivspids timian

2 spsk oliven olie

1 tesk sesamolie

1 dl Cheasy 5% yoghurt “Må ikke blendes med”

Smag til med lidt sukker, salt og peber


Fremgangsmåde


Blend ingredienser og vend yoghurt i til sidst.

Smag den til med salt, sukker og peber.

Har du en sprøjtepose, så kom moussen der i, sættes på køl.


Squash top

Skær squash i skiver og smør dem med lidt olie og paprika " evt revet ost"

Bages


Kom den bagte kartoffel på bund af en tallerken, to til hver.

sprøjt moussen på kartoflen med en sprøjtepose eller brug en ske.

kom den bagte squash på toppen og pynt med timian.










7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest