Bagt sød kartoffel

Denne skønne vegetarret kan både serveres som forret, hovedret og som tapasret
Ingredienser til 4 kuverter forret
1 mellemstor sød kartoffel
1 æg
1 dl rasp
1 tesk sorte sesam
1 tesk alm. sesam
Lidt paprika
Salt og peber efter smag
Frisk timian
1/2 squash
fremgangsmåde
Slå ægget ud i en skål og pisk det sammen.
Kom rasp, sorte og lyse sesam, paprika, salt og peber i en skål
Skræl kartoflen og skær den i tykke skiver ca. 1 cm.
Vend kartoflen i ægget og herefter i rasp.
Sættes på en ovnplade med bagepapir og bages i en varm ovn ved 180 gr. i 20 minutter
.
Squash top
Skær squash i tykke skiver og smør dem med lidt olie og paprika " evt revet ost"
Bages sammen med kartoflerne i 20 minutter
Mousse til midten
Frisk timian
1 lille dåse kikærter
1 fed hvidløg
En knivspids timian
2 spsk oliven olie
1 tesk sesamolie
1 dl Cheasy 5% yoghurt “Må ikke blendes med”
Smag til med lidt sukker, salt og peber
Fremgangsmåde
Blend ingredienser og vend yoghurt i til sidst.
Smag den til med salt, sukker og peber.
Har du en sprøjtepose, så kom moussen der i, sættes på køl.
Squash top
Skær squash i skiver og smør dem med lidt olie og paprika " evt revet ost"
Bages
Kom den bagte kartoffel på bund af en tallerken, to til hver.
sprøjt moussen på kartoflen med en sprøjtepose eller brug en ske.
kom den bagte squash på toppen og pynt med timian.
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d