Bagte syltede svampe


Ingredienser til 1 sylteglas på 800 ml

500 g champignoner eller hvilken som helt spiselig svamp

Marinade:

1 bundt persille

1 fed hvidløg

3 spsk rapsolie

2 spsk sesamfrø

1 spsk peanutbutter

Salt og peber


Syltelage: 1/2 l lager eddike

2 dl vand 450 g sukker


Fremgangsmåde


Rens svampene og skyl persillen

Bland persille sammen med hvidløg, olie, sesamfrø og peanutsbutter

Smag til med salt og peber

Vend marinaden i svampene og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15 minutter

Lad dem afkøle og kom dem på et sylteglas Kog eddike og vand op sammen med sukker. Hæld det over svampene Efter afkøling stilles de på køl Holdbarhed: 14 dage på køl, men de smager så godt at de ikke holder så længe

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest