Bagte tomater med figner og kokosolie


Ingredienser til 2 kuverter


1 bakke røde cherrytomater

2 friske figner kan også bruge dadler eller blommer

Lage:

1 spsk kokosolie med smag

1 fed hvidløg i fine tern

1/4 rød chili i fine tern

lidt ingefær

Salt og peber


Fremgangsmåde


Tomater skylles og vendes med lagen Lage: Kokos olie, hvidløg, chili og ingefær i tern, salt og peber. Bages i en varm ovn på 225 g i 10 minutter Ved anretningen tilsætte friske figner

Passer næsten til alle retter.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Sommersalat

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest