Blinis med auberginer og mozzarella

Ingredienser til ca. 20 stk.
Blinisdej:
2 dl mælk
1 tsk salt
75 g boghvedemel
50 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 spsk rapsolie olie
1 æg
Lidt olie til stegning
Pisk mælk, salt, olie og æg sammen med en håndmikser.
Bland bagepulver med boghvede og hvedemel, sigt det i under jævn piskning.
Tænd din pande " hvis du ikke har en blinis pande kan du bare bruge en almindelig pande"
Smør den med lidt olie og fordel små klatter dej i passende størrelser.
Du skal passe på panden ikke bliver alt for varm.
Vend pandekagen når den er gylden
Læg dem på et stykke bagepapir
Fyld: 50 g mozzarella 25 oliven 1/2 aubergine 1 spsk. oliven olie 1 fed hvidløg, 1 tsk paprika
1/2 citron
Smag til med lidt sukker, salt og peber
Skær auberginer i 1/4 skiver, rist dem i lidt olie og paprika på en pande. Når de er møre blendes de med lidt sukker, hvidløg, og citron.
Smages til med salt og peber. Skær mozzarella i tynde skiver, anret dem på blinis pandekagerne, sammen med aubergine dippen og en oliven på hver. Bages i en varm ovn ved 180 grader i små 5 minutter