Blinis med auberginer og mozzarella


Ingredienser til ca. 20 stk.

Blinisdej:

2 dl mælk

1 tsk salt

75 g boghvedemel

50 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 spsk rapsolie olie

1 æg

Lidt olie til stegning


Pisk mælk, salt, olie og æg sammen med en håndmikser.

Bland bagepulver med boghvede og hvedemel, sigt det i under jævn piskning.

Tænd din pande " hvis du ikke har en blinis pande kan du bare bruge en almindelig pande"

Smør den med lidt olie og fordel små klatter dej i passende størrelser.

Du skal passe på panden ikke bliver alt for varm.

Vend pandekagen når den er gylden

Læg dem på et stykke bagepapir


Fyld: 50 g mozzarella 25 oliven 1/2 aubergine 1 spsk. oliven olie 1 fed hvidløg, 1 tsk paprika

1/2 citron

Smag til med lidt sukker, salt og peber

Skær auberginer i 1/4 skiver, rist dem i lidt olie og paprika på en pande. Når de er møre blendes de med lidt sukker, hvidløg, og citron.

Smages til med salt og peber. Skær mozzarella i tynde skiver, anret dem på blinis pandekagerne, sammen med aubergine dippen og en oliven på hver. Bages i en varm ovn ved 180 grader i små 5 minutter



8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest