Blomkål bagt i orlydej


Ingredienser til 4 kuverter

1 blomkål 2 dl mel 1 øl 1 dl. vand 2 hele æg

4 hvider

Smag til med salt, peber, citron 2 dl rapsolie til stegning

Fremgangsmåde

Del Blomkål i passende buketter.

Pisk de hele æg sammen med øl, vand, mel, salt, peber og citron til dejen er glat. Det er vigtigt at dejen står koldt i 30 minutter. Pisk æggehvider stive og vend dem i dejen lige inden de skal steges. Blomkål dyppes i dejen og steges i olien i en lille høj gryde eller pande.

Når de er gylne kan de serveres.

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest