Blomkåls burger


BRUG HELE BLOMKÅLEN i denne lækre burger.

INTET går til spilde, selv stokken anvendes i en cremet dressing.

JA TAK- DET KAN VIRKELIG NOGET især med den sprøde panerede blomkålsbøf.


Ingredienser til 4 burger


1 blomkål i 4 tykke skiver

4 burgerboller

Salt og peber

1 æg

2 dl rasp

Rapsolie til stegning

Medium chilimoyo til bolle


Dressing:

Resten af blomkålen incl. stok

50 g feta

1 spsk hvid balsamico

1 dl mælk


Fyld:

100 g spinat, 1/2 peberfrugt, 1/2 løg, 2 radiser og lidt frisk timian


Fremgangsmåde


Skyl blomkål og fjern bladene.

hvis bladene er flotte og friske kommes de i en lille gryde med vand.

Skær blomkål i 4 tykke skiver.

Resten af blomkålen incl. stok snittes groft og kommen i gryden med vand .

Koges til de er møre og afkøles.

Blomkålsbøffer:

Pisk æg i en dyb tallerken og vend bøffen forsigtigt her i.

Vend herefter bøffen i rasp.

Steges på pande i olie ca. 2 minutter på hver side.


Dressing:

Kom de kogte blomkål i en blender. Tilsæt feta, spinat, balsamico, mælk, salt og peber. Det hele blendes sammen og stilles på køl.

Burger:

Varm boller i ovn ved 165 gr. Ca 5 minutter.

Skær løg, peberfrugt og radiser i skiver


BYG DIN BURGER

Smør bollens bund med chilimoyo

Spinat

Blomkålsbøf

Spinat

Dressing

Peberfrugt, løg, radiser og timian

Smør bollens top med chilimoyoi

https://www.instagram.com/reel/Cb1q1QAgpHC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=


Ingredients for 4 burgers


1 cauliflower in 4 thick slices

4 burger buns

Salt and pepper

1 egg

2 dl rasp

Rapeseed oil for frying

Medium chilimoyo for bun


Dressing:

The rest of the cauliflower incl. walking stick

50 g feta

1 tablespoon white balsamic vinegar

1 dl milk


Fill:

100 g spinach, 1/2 pepper, 1/2 onion, 2 radishes and a little fresh thyme


Course of action


Rinse cauliflower and remove leaves.

if the leaves are nice and fresh they come in a small pot of water.

Cut cauliflower into 4 thick slices.

The rest of the cauliflower incl. stick cut roughly and cumin in the pot with water.

Cook until tender and cool.

Cauliflower steaks:

Whisk eggs in a deep plate and gently turn the steak in here.

Then turn the steak into a grater.

Fry in a pan in oil approx. 2 minutes on each side.


Dressing:

Put the cooked cauliflower in a blender.

Add feta, spinach, balsamic vinegar, milk, salt and pepper.

The whole thing is blended together and put in the fridge.

Burger:

Heat buns in the oven at 165 degrees. About 5 minutes.

Cut onions, peppers and radishes into slices


BUILD YOUR BURGER

Grease the bottom of the bun with chilimoyo

Spinach

Cauliflower steak

Spinach

Dressing

Peppers, onions, radishes and thyme

Grease the top of the bowl with the chili mooioi



106 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest