top of page

Blomsterbrød








Ingredienser til 1 blomsterbrød


10 g gær

7 dl vand

1 dl kerner efter eget valg

1 spsk sukker

1 spsk olivenolie

3 dl durummel

1 tsk salt

7.5 dl hvedemel

pynt

1 porrer

Oliven

Spiselige blomster fra haven

1 æg til piskning

1 spsk olie til pladen og toppen


Fremgangsmåde


Udblød gær i vand og tilsæt alle ingredienser til dejen hænger sammen, dog må den ikke være for fast.

Kom bagepapir i bunden af en dyb plade og smør med olie.

Kom dejen heri og tryk den flad med resten af olien.

Skal nu hvile i en time på køkkenbordet.

Skyl og rens porren og snit den på langs så den ligner stilkene på en blomst. Pres den ned i dejen.

Blomsterne laves af oliven og små stedmor eller anden ærteblomst.

Pisk et æg og smør forsigtig med en pensel.

Bages ved 175 gr. I ca. 30 minutter



38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page