Branket italienskbrød

Ingredienser til et stort brød
8 dl tempereret vand
1 lille spsk salt
1/2 dl frysemajs
25 g gær
1 spsk honning
Ca 1000 g Italiensk hvedemel
700 g Semolina mel
1 æg
Fremgangsmåde
Kom 8 dl lunken vand i en skål Udblød herefter gæren, sammen med majs, honning og salt Tilsæt skiftevis semolina mel og italiensk hvedemel "gem dog lidt til pynt på toppen" Æltes nu godt sammen til dejen slipper skålen Lad den hvile i 30 minutter et lunt sted " en fantastisk dej til lang tids hævning i køleskabet natten over"
Ælt dejen med lidt mel på bordet og form til et brød
Lad brødet stå i 20 minutter på en ovnplade
Tænd ovnen på 180 grader
Smør dejen med hele æg som er pisket og lidt maltmel. Bages på 180 grader i ca 40 minutter alt efter størrelse
Har du et stege termometer skal det vise 90 grader i midten af brødet