Bresaola med trøffel


Bresaola er det italienske lufttørrede saltet oksefilet, Det smager lækkert og kan altid nydes med lidt god italiensk vino


Ingredienser til 4 kuverter


350 g bresaola i skiver

2 avokado

Frisk revet parmesan efter smag

200 g rucola salat

Basilikum

1 citron

2 spsk trøffel olie eller olivenolie

Frisk kværnet peber



Fremgangsmåde


Rucola skylles godt rent for jord og ligges som bund på en tallerken.

tilsæt de tynde skiver bresaola.

Skær avokado i lange både og kom dem oven på. Del citronen i to og fordel saften over.

Tilsæt trøffelolie og basilikum.

Tilsidst frisk kværnet groft peber.


13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest