Broccoli i beignet dej


Ingredienser til 2 kuverter


1 Broccoli

100 g hvedemel

2 dl øl

1 tesk salt

1/2 citron

2 æg "del blomme fra hvide"

Rapsolie til fritering (ca. 1/2 l)


Fremgangsmåde


Pisk æggeblomme sammen med en håndmikser og tilsæt øllet

Tilsæt salt og citron

Tilsæt melet under piskning

Pisk nu hviden stiv og vend den forsigtig i dejen

Kom olien i en gryde og tænd på medium

Skær din broccoli i passende stykker og vend dem i dejen

Kom den ned i den varme olie til de er gyldne

Anret denne skønne grøntsag




11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

EM snack

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest