Broccoli tapenade


Hvorfor smide broccolistokken ud, når den indeholder masse af gode vitaminer?

Du kan bruge stokken til mange ting.

Her kommer lidt tip…

- Broccolidip som i denne opskrift,

- Skræl stollen og spise den rå

- Blende til chrunch, “råkost” drys til salaten.

- Skær lange skiver som bages i ovnen

- Snit dem i tærte

- Riv stokken i frikadellefarsen


Ingredienser til Broccoli tapenade

4 kuverter


Stokken af 1 broccoli

30 g feta

2 spsk cremefraiche

1/2 citron

Lidt salt og peber

Frisk timian


Fremgangsmåde


Kog stokken i rigeligt vand, til den er mør, ca. 30 minutter.

Hæld vandet fra.

Blend den varm med feta.

Smag til med citron, salt og peber.

Pas på med salt, da feta indeholder meget salt.

pynt med frisk timian.

Broccoli tapenade er virkelig lækker til sommerbordet, passer perfekt til grill mad og især fisk.


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest