Broccoli tapenade

Hvorfor smide broccolistokken ud, når den indeholder masse af gode vitaminer?
Du kan bruge stokken til mange ting.
Her kommer lidt tip…
- Broccolidip som i denne opskrift,
- Skræl stollen og spise den rå
- Blende til chrunch, “råkost” drys til salaten.
- Skær lange skiver som bages i ovnen
- Snit dem i tærte
- Riv stokken i frikadellefarsen
Ingredienser til Broccoli tapenade
4 kuverter
Stokken af 1 broccoli
30 g feta
2 spsk cremefraiche
1/2 citron
Lidt salt og peber
Frisk timian
Fremgangsmåde
Kog stokken i rigeligt vand, til den er mør, ca. 30 minutter.
Hæld vandet fra.
Blend den varm med feta.
Smag til med citron, salt og peber.
Pas på med salt, da feta indeholder meget salt.
pynt med frisk timian.
Broccoli tapenade er virkelig lækker til sommerbordet, passer perfekt til grill mad og især fisk.