Burger med pulled pork

Ingredienser til 8 boller
3 dl mælk
70 g smør
25 g gær
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 æg hvor det ene bruges til pensling
1 dl fuldkorns speltmel
500 g italiensk hvedemel
Brune og sorte hørfrø til toppen
Fremgangsmåde
Varm mælk og smør, dog kun så mælken bliver lun
Kom det i en skål eller røremaskine og tilsæt gær som skal opløses
Tilsæt sukker, salt og det ene 1 æg
Tilsæt melet lidt skiftevis til dejen slipper kanterne og dejen bliver godt smidig
Lad dejen hæve i 40 minutter på køkkenbordet
Nu skal bollerne formes så runde du kan. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft, så den er varm når bollerne skal ind
Pensl med det sidste sammenpisket æg og drys med hørfrø " her kan du bruge hvad du har lyst til"
Bag I midten af ovnen "vigtigt" i 15-20 minutter til bollerne er gyldne og sprøde under bunden
Ved brug af et stegetermometer skal bollerne være 90 grader i midten
Fyld til 8 burgere:
2 kilo nakkekam
1 pakke med 8 skiver bacon
Nakkekam marineres og kommes i en stegepose sammen med marinaden
Marinade både til dressing og marinering:
2,5 dl Ketchup
1 spsk røget paprika
2 spsk brun farin
Saft af 1 citron
2 fed hvidløg
1 spsk oregano
Salt og peber
Det hele piskes sammen til en god marinade
Husk "det halve gemmes til dressing og det andet vendes rund i posen sammen med kødet"
Steges i ovnen ved 98 grader i 12 timer
Byg din burger:
8 skiver bacon stegt på pande
1 spidskål
1 grønkål finsnittet på bunden af bollen
100 g rødspidskål snittet fint
2 syltede rødløg "2 dl eddike 1 dl dukker koges op og rødløg tilsættes"
1 bakke cherrytomater
Ekstra dressing:
Sød chili sauce som kan købes i dit supermarked