Gazpacho Suppe


Gazpacho er en kold suppe som finder sin smag af blendede rå grønsager, hvidløg, tomater, agurk, peberfrugt, oliven olie og tør ristet brød.

Opskriften stammer fra Andalusien i Spanien. Hvor den kolde suppe hurtig blev populær i sommervarmen som en god og mættende frokost.


Ingredienser til 4 tapas kuverter


1 fed hvidløg

6 friske røde tomater eller 1 dåse

1/2 rødløg

1/4 agurk

1 rød peberfrugt

2 spsk oliven olie

1 skive brød

Smag til med basilikum, timian, salt, sukker og peber


Pynt

Årstidens grøntsager i strimler.

Her er brugt asparges, forårsløg og rødløg


Fremgangsmåde


Snit rødløg, tomat, hvidløg og agurk i passende stykker.

Bag rød peberfrugt i grove stykker og brød med olivenolie i en varm ovn ved 190 gr. I 8 minutter.

Alle ingredienser blendes sammen og smages til med salt, sukker, peber, basilikum og lidt timian.

pynt med årstidens grønt i strimler.







6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest