Gazpacho Suppe

Gazpacho er en kold suppe som finder sin smag af blendede rå grønsager, hvidløg, tomater, agurk, peberfrugt, oliven olie og tør ristet brød.
Opskriften stammer fra Andalusien i Spanien. Hvor den kolde suppe hurtig blev populær i sommervarmen som en god og mættende frokost.
Ingredienser til 4 tapas kuverter
1 fed hvidløg
6 friske røde tomater eller 1 dåse
1/2 rødløg
1/4 agurk
1 rød peberfrugt
2 spsk oliven olie
1 skive brød
Smag til med basilikum, timian, salt, sukker og peber
Pynt
Årstidens grøntsager i strimler.
Her er brugt asparges, forårsløg og rødløg
Fremgangsmåde
Snit rødløg, tomat, hvidløg og agurk i passende stykker.
Bag rød peberfrugt i grove stykker og brød med olivenolie i en varm ovn ved 190 gr. I 8 minutter.
Alle ingredienser blendes sammen og smages til med salt, sukker, peber, basilikum og lidt timian.
pynt med årstidens grønt i strimler.