Chicken Masala


Ingredienser til 2 kuverter


2 kyllingebryster Til saucen skal du bruge Lidt olie 1/2 løg 1 tomater 1/2 chili 1 tsk paprika 1/2 spsk revet ingefær 1 fed hvidløg 1 røde peberfrugter 1 dl piskefløde Sukker, salt og peber


Dressing til toppen:

1 dl yoghurt 1 tsk paprika 1/2 tsk spidskommen 1/2 tsk koriander 1 fed hvidløg 1 spsk revet ingefær 1 tsk tabasco


Fremgangsmåde

Saucen kan også laves dagen før. Hak løg, tomater, peberfrugter chili og hvidløg i tern og sauter dem i en gryde med lidt olie. Riv ingefær i og tilsæt de andre krydderier. Tilsæt fløden og smag til med sukker, salt og peber. Brun nu kyllingen af på en pande, og kom den i et ildfast fad, hæld saucen over og steg brysterne ved 175°C i ca 35 minutter. Serveres med ris eller bulgur og dressingen som topping

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest