Chicken Masala

Ingredienser til 2 kuverter
2 kyllingebryster Til saucen skal du bruge Lidt olie 1/2 løg 1 tomater 1/2 chili 1 tsk paprika 1/2 spsk revet ingefær 1 fed hvidløg 1 røde peberfrugter 1 dl piskefløde Sukker, salt og peber
Dressing til toppen:
1 dl yoghurt 1 tsk paprika 1/2 tsk spidskommen 1/2 tsk koriander 1 fed hvidløg 1 spsk revet ingefær 1 tsk tabasco
Fremgangsmåde
Saucen kan også laves dagen før. Hak løg, tomater, peberfrugter chili og hvidløg i tern og sauter dem i en gryde med lidt olie. Riv ingefær i og tilsæt de andre krydderier. Tilsæt fløden og smag til med sukker, salt og peber. Brun nu kyllingen af på en pande, og kom den i et ildfast fad, hæld saucen over og steg brysterne ved 175°C i ca 35 minutter. Serveres med ris eller bulgur og dressingen som topping