Chilisuppe


Chilisuppe med søde kartofler og flerfarvet rødbeder

Ingredienser til 2 kuverter 1 spsk olie 1/2 løg 1/2 rød peberfrugt 1/4 chili 1/2 fed hvidløg 1 tesk. rød karrypasta 1 dåse purerede tomat 1 dåse kokosmælk 2 dl grøntsagsfond Citron, salt og peber, evt. lidt sukker Fyld: 1 rødbede" 1/2 til fyld og til 1/2 sirup" 1/2 gulbede 1 sød kartoffel 1 almindelig kartoffel Olie, salt, peber Sirup: 1/2 rødbede 1 tesk olie 2 dl vand 1 spsk sukker

Fremgangsmåde

Sauter peberfrugt, og løg, i tern, sammen med hvidløg, chili og karrypastaen. Tilsæt tomaten, sammen med fonden og lad det småsimre, så smagen fordeler sig i massen.

Tilsæt kokosmælk, smag til med citron, lidt sukker, salt og peber. Skræl beder og kartofler. Husk at gemme nogle bede til sirup. Skær de skrællede kartofler og beder i skiver. Vend dem i olie med salt og peber. Rist dem på en god pande, pas på de ikke brænder på.

Kommes i ovnen ved 180 gr, som vist på billedet til de er sprøde. Bedesirup: Tag det halve af den røde bede, skær den i skiver, kom beden i en gryde med vand, sukker og lidt olie, lad det småsimre, til lagen er kogt ind til en sirup, tilsæt salt og peber

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest