Chilisuppe

Ingredienser til 2 kuverter 1 spsk olie 1/2 løg 1/2 rød peberfrugt 1/4 chili 1/2 fed hvidløg 1 tesk. rød karrypasta 1 dåse purerede tomat 1 dåse kokosmælk 2 dl grøntsagsfond Citron, salt og peber, evt. lidt sukker Fyld: 1 rødbede" 1/2 til fyld og til 1/2 sirup" 1/2 gulbede 1 sød kartoffel 1 almindelig kartoffel Olie, salt, peber Sirup: 1/2 rødbede 1 tesk olie 2 dl vand 1 spsk sukker
Fremgangsmåde
Sauter peberfrugt, og løg, i tern, sammen med hvidløg, chili og karrypastaen. Tilsæt tomaten, sammen med fonden og lad det småsimre, så smagen fordeler sig i massen.
Tilsæt kokosmælk, smag til med citron, lidt sukker, salt og peber. Skræl beder og kartofler. Husk at gemme nogle bede til sirup. Skær de skrællede kartofler og beder i skiver. Vend dem i olie med salt og peber. Rist dem på en god pande, pas på de ikke brænder på.
Kommes i ovnen ved 180 gr, som vist på billedet til de er sprøde. Bedesirup: Tag det halve af den røde bede, skær den i skiver, kom beden i en gryde med vand, sukker og lidt olie, lad det småsimre, til lagen er kogt ind til en sirup, tilsæt salt og peber