Cuba-karamel marineret kalkul i saltdej

Ingredienser til 2 kuverter
1 kalkunbryst
1 dl Cuba karamel
Lidt frisk basilikum og persille
Peber
Salt dej:
2 dl vand
4 spsk salt
Mel til det hænger sammen og kan rulles ud
Fremgangsmåde
Først komme du det rå kalkunbryst i en frysepose sammen med Cuba karamel og krydderurterne
Meget gerne natten over eller så længe du kan
Vend posen lidt rund så marinaden fordeler sig
Saltdejen rulles ud og stegen pakkes ind
Grillen optændes og kullene placeres i
hele bunden af grillen "Er det på en gasgrill antændes de 2 yderste blus og stegen i midten"
Når grillen er klar, placeres stegen oven på kullene.
Grilles ca. 20 minutter på hver side.
Du vil opleve at dejen bliver helt sort, men det gør ikke noget ved selve kødet. Når stegen er færdig, fjernes det sorte saltdej og stegen er lækker og saftig inden i.
Bemærk at det er rigeligt saltet, så ingen ekstra salt:-)