Cuba-karamel marineret kalkul i saltdej


Ingredienser til 2 kuverter


1 kalkunbryst

1 dl Cuba karamel

Lidt frisk basilikum og persille

Peber


Salt dej:

2 dl vand

4 spsk salt

Mel til det hænger sammen og kan rulles ud


Fremgangsmåde


Først komme du det rå kalkunbryst i en frysepose sammen med Cuba karamel og krydderurterne

Meget gerne natten over eller så længe du kan

Vend posen lidt rund så marinaden fordeler sig

Saltdejen rulles ud og stegen pakkes ind

Grillen optændes og kullene placeres i

hele bunden af grillen "Er det på en gasgrill antændes de 2 yderste blus og stegen i midten"

Når grillen er klar, placeres stegen oven på kullene.

Grilles ca. 20 minutter på hver side.

Du vil opleve at dejen bliver helt sort, men det gør ikke noget ved selve kødet. Når stegen er færdig, fjernes det sorte saltdej og stegen er lækker og saftig inden i.

Bemærk at det er rigeligt saltet, så ingen ekstra salt:-)

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest