top of page

Eksotisk rejecocktail


Simpel velsmagende ret til tapasbordet.

Ingredienser til 4 stk. tapas


50 g rejer

1/2 rødløg

1/4 orange peberfrugt

1/4 mango

1 tomat

1 forårsløg

Lidt ærteskud

Friske timianblomster


Dressing


1 spsk sesam

1spsk citron

1 tesk rørsukker

1 tesk sesamfrø

1/4 chili

Salt og peber




Fremgangsmåde


Start med at piske dressingen sammen i en skål.

Skær alle grøntsager i fine tern og vend dem i dressingen.Krydderes med salt og peber. Dressingen kommes på køl, gerne en times tid.

Ærteskud skylles og anrettes i en lille tapas skål eller glas.

Rejer kommes ovenpå.

Marinaden tilsættes og pyntes med timian i blomst eller dild.






57 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Nem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d

IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page