Eksotisk rejecocktail

Simpel velsmagende ret til tapasbordet.
Ingredienser til 4 stk. tapas
50 g rejer
1/2 rødløg
1/4 orange peberfrugt
1/4 mango
1 tomat
1 forårsløg
Lidt ærteskud
Friske timianblomster
Dressing
1 spsk sesam
1spsk citron
1 tesk rørsukker
1 tesk sesamfrø
1/4 chili
Salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at piske dressingen sammen i en skål.
Skær alle grøntsager i fine tern og vend dem i dressingen.Krydderes med salt og peber. Dressingen kommes på køl, gerne en times tid.
Ærteskud skylles og anrettes i en lille tapas skål eller glas.
Rejer kommes ovenpå.
Marinaden tilsættes og pyntes med timian i blomst eller dild.
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d