Færøsk laks på grill


Den skønne færøske laks, er i en fantastisk kvalitet og opdrættet helt uden brug af antibiotika og GMO. Kan virkelig anbefales.


Ingredienser til 4 kuverter


Det halve af en side laks

1 spsk paprika

1 fed hvidløg

1 bakke cherrytomater

Lidt friske basilikum blade

Salt og peber

Pynt:

2 asparges i strimler

3 forårsløg i strimler

1 rødløg syltede med eddike og sukker.



Fremgangsmåde


Laks kommes først på bagepapir og herefter på folie.

Drysses med hvidløg, paprika, salt og peber.

Skyl tomaterne og kom dem hele på.

Kommes på grillen i ca. 20 minutter.

Pynt med grønne asparges, forårsløg og rødløg i fine strimler.


Syltede rødløg skal helst laves dagen før hvis du vil opnå den skønne farve og smag.

1 rødløg i strimler kommes i et lille sylteglas. Kog 1 dl. eddike op med 1/2 dl sukker og 2 spsk vand.

Hældes kogende over løgene.

Som alternativ kan du bruge æbleeddike direkte på løgene. Håber du vil nyde denne skønne laks.










22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

EM snack

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest