Færøsk laks på grill

Den skønne færøske laks, er i en fantastisk kvalitet og opdrættet helt uden brug af antibiotika og GMO. Kan virkelig anbefales.
Ingredienser til 4 kuverter
Det halve af en side laks
1 spsk paprika
1 fed hvidløg
1 bakke cherrytomater
Lidt friske basilikum blade
Salt og peber
Pynt:
2 asparges i strimler
3 forårsløg i strimler
1 rødløg syltede med eddike og sukker.
Fremgangsmåde
Laks kommes først på bagepapir og herefter på folie.
Drysses med hvidløg, paprika, salt og peber.
Skyl tomaterne og kom dem hele på.
Kommes på grillen i ca. 20 minutter.
Pynt med grønne asparges, forårsløg og rødløg i fine strimler.
Syltede rødløg skal helst laves dagen før hvis du vil opnå den skønne farve og smag.
1 rødløg i strimler kommes i et lille sylteglas. Kog 1 dl. eddike op med 1/2 dl sukker og 2 spsk vand.
Hældes kogende over løgene.
Som alternativ kan du bruge æbleeddike direkte på løgene. Håber du vil nyde denne skønne laks.
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d