Fayaz and med couscous

Ingredienser til 2 kuverter
Du kan både bruge and og kylling til denne ret, smager så dejligt at du godt kan købe et bryst
til hver kuvert. 150 g Couscous
1 tesk karry 1lille bundt persille
Topping: 1/4 løg 50 g gule sultan rosiner 1/4 hel kanel 15 g smør 2 tesk sukker, lidt salt og peber
Karry sauce: 1/2 løg 1,5 dl sauce fløde En bid frisk ingefær 1 tesk karry 1 tesk friske koriander 1/2 lime
Fremgangsmåde
Brystet krydres med salt og peber og steges ved 175°C i ca. 15 min. andebryst og ca. 20 minutter ved kyllingebryst , lad herefter brysterne hvile under et klæde. Husk at gem væden fra brysterne. Couscous kommes i en skål med karry, salt og peber, Her i kommes kogende vand til det dækker couscoussen. Lad det trække til i skal spise. Væden fra brysterne kommes i en gryde, her i svitses løg og karry, tilsat ingefær og de friske koriander. Fløden tilsættes og smages til med lime salt og peber.
Topping, smør og sukker smeltes sammen på en pande, heri svitses løg og kanel. De store lyse rosiner tilsættes, hvorefter det kun må stå ved svag varme. Anret brysterne på bund af couscous, maskeret med karry sauce og pyntet med topping og bred persille.