top of page

Filodej med røget hellefisk


Ingredienser til 2 kuverter

100 g røget hellefisk 1 pakke filodej “rulle”

50 g feta

2 spsk græsk yoghurt En håndfuld spæde spinatblade 1/2 dl chili sauce Blade af basilikum

Salt og peber


Fremgangsmåde

Filo dej har bedst ved at blive i pakken så længe som muligt før brug, så vær helt klar inden du pakker den ud. Læg 2 lag filodej ud på en bordplade "smør pladerne med vand eller olie så de ikke tørrer ud" Rør yoghurt, feta, basilikum, salt og peber sammen Smør det på filodejen, helt ud til kanten Kom røget hellefisk på filodejen, i tynde skiver sammen med de skyllede spinatblade Rul dejen sammen og smør den med chilisauce Bages i en varm ovn ved 175 gr i 5 minutter

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page