Fiskedeller med citrongræs


Ingredienser til 4 kuverter

Hurtig og let ret.

400 g fisk “jeg har brugt sej 1/2 lille løg 1/2 citron skal og saft 1 lille bdt dild Lidt basilikum 1 tsk salt 1 æg 1/2 dl sødmælk Friskkværnet peber Smør og olie til stegning

Grønt tilbehør

1x 1/2 peberfrugter i forskellige farver Lidt basilikum 1 fed hvidløg 1/2 citron 1 spsk olie



Fremgangsmåde Blend fiskekødet groft sammen med salt. Løg hakkes fint sammen med de øvrige ingredienser tilsættes farsen. Kom skal og citron i sammen med 1 æg og mælk og lad farsen hvile i køleskab 1/2 time.

Form farsen til frikadeller og steg dem på pande “ikke for stærk varme” i ca. 4-5 min. på hver side alt efter størrelse.

krydderes med peber og salt efter smag.

Tilbehør Peber skæres i passende stykker og vendes med olie, citron, hvidløg og persille. Bages i ovnen 35-40 minutter og serveres til dellerne.


Hilsen Christina


3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest