Fiskedeller med citrongræs

Ingredienser til 4 kuverter
Hurtig og let ret.
400 g fisk “jeg har brugt sej 1/2 lille løg 1/2 citron skal og saft 1 lille bdt dild Lidt basilikum 1 tsk salt 1 æg 1/2 dl sødmælk Friskkværnet peber Smør og olie til stegning
Grønt tilbehør
1x 1/2 peberfrugter i forskellige farver Lidt basilikum 1 fed hvidløg 1/2 citron 1 spsk olie
Fremgangsmåde Blend fiskekødet groft sammen med salt. Løg hakkes fint sammen med de øvrige ingredienser tilsættes farsen. Kom skal og citron i sammen med 1 æg og mælk og lad farsen hvile i køleskab 1/2 time.
Form farsen til frikadeller og steg dem på pande “ikke for stærk varme” i ca. 4-5 min. på hver side alt efter størrelse.
krydderes med peber og salt efter smag.
Tilbehør Peber skæres i passende stykker og vendes med olie, citron, hvidløg og persille. Bages i ovnen 35-40 minutter og serveres til dellerne.
Hilsen Christina