Forårsdeller med kylling og asparges
Ingredienser til 2 kuverter
250 g kyllingekød, gerne hakket
2 friske asparges
1 almindelig løg
2 forårsløg
1 håndfuld persille
1/2 håndfuld frisk timian
1/2 spsk salt
1/2 spsk peber
1 spsk olie til stegning
Fremgangsmåde
Skyl forårsløg og blend dem sammen med løg i tern.
Tilsæt kyllingefars og løg i en skål.
Skyl og skær asparges i fine skiver, tilsæt dem farsen.
Skyl persille og timian, hak dem groft og tilsæt salt og peber.
Rør din fars sammen, nu er den er klar til stegning.
Steges på en lun pande ca. 5 minutter hver side " pas på med varmen så de ikke bliver for mørke"
Kan sættes i en lun ovn ved 150 C til i skal spise.

Kartofler:
200 g nye små kartofler koges.
1/2 peberfrugt skæres, som vist på billedet.
Bages i ovn ved 200 C i 10 minutter.
100 g søde kartofler steges med lidt olie på en pande med salt og peber, i 7 minutter på hver side.
Hak en håndfuld skyllet grønkål og rist det af i en gryde med lidt olie og et 1/2 løg i tern.
Tilsæt 1/2 dl saucefløde 7%, smag til med salt, lidt sukker, peber og muskatnød.
Anret de kogte kartofler med de søde og hæld grønkålen over.
Salaten:
100 gram valgfri salat
4 asparges snittes og vendes i salaten.
100 g vindruer, 50 g hindbær og 50 g blåbær skylles og vendes i salaten.
Dressing:
1 avokado uden sten og skind skæres i tern og moses i en skål.
Tilsæt 1 fed hvidløg, 1/2 rødløg og 1 forårsløg i tern.
Smages til med salt, chilisauce og peber.