top of page

Frisk gryde


Ingredienser til 2 kuverter Kun 180 kcal kuverten


1 skive bacon

2 rødløg t strimler

2 pastinakker i grove skiver

300 g søde kartofler i skiver

1 hel porrer

1 stor persillerod

2 store gulerødder

1/4 rødspidskål

1/4 hvid spidskål

2 dåser blendet flåede tomat som blendes

1 fed hvidløg

15 g ingefær

1/4 chili

1 lille hånd frisk timian

Smag til med salt, sukker og peber

1/2 l vand i en gryde


Fremgangsmåde


Sæt en gryde med en 1/2 l vand i kog

Rens løg og porrer, skyl grundigt og kom skrællen i gryden med vand til fond

Kom bacon i en ny stor gryde og sauter det sammen med løg og porrer i strimler

Skral alle rødder og søde kartofler og skær dem i skiver, sauter dem i gryden med løg og bacon

Skrællen kommes i fonden som koges ned til halv størrelse

Tilsæt hvidløg og timian, chili og ingefær i tern, skrællen kommes i fonden

Blend tomater og kom dem i gryden

Si fonden og kom den i retten

Lad det småsimre i 40 minutter til rødderne er møre og saucen reduceret

Smag til med sukker, salt og peber


Denne ret kan udlades bacon og blive vegansk, meget mættende og indeholder kun 180 kcal per person





19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page