Friske makreller


HVEM ER NU SÅ HELDIG at kende fiskehallen tvilling, som fik øje på mit desperat forsøg på at finde noget spændende til aftensmad.

Super friske danske makreller… og hvad gør fruen så…SIGER JA TAK

Ingredienser til 4 kuverter

2 makreller

2 små folie skåle til rygesmuld

4 tesk rygesmuld

Folie og bagepapir

Fyld

En håndfuld ramsløg

3 spsk. olie

Røget salt

2 Forårsløg

2 Asparges

Et lille stk. ingefær i tern

1 citron i skiver

Fisken fyldes og kommes på en varm grill, hvor rygesmuld tændes og låget lukkes så røges kan fordele sig under stegning ca. 18 minutter.

Se filmen her:



Ingredients for 4 envelopes

2 mackerel

2 small foil bowls for smoke dust

4 teaspoons smoky crumbs

Foil and baking paper

Fill

A handful of spring onions

3 tbsp. oil

Smoked salt

2 Spring onions

2 Asparagus

A small piece. ginger in cubes

1 lemon in slices

The fish is filled and placed on a hot grill, where smoking crumbs are turned on and the lid is closed so that smoke can be distributed during approx. 18 minutes

God fornøjelse

Hilsen Christina

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest