Friske makreller

HVEM ER NU SÅ HELDIG at kende fiskehallen tvilling, som fik øje på mit desperat forsøg på at finde noget spændende til aftensmad.
Super friske danske makreller… og hvad gør fruen så…SIGER JA TAK
Ingredienser til 4 kuverter
2 makreller
2 små folie skåle til rygesmuld
4 tesk rygesmuld
Folie og bagepapir
Fyld
En håndfuld ramsløg
3 spsk. olie
Røget salt
2 Forårsløg
2 Asparges
Et lille stk. ingefær i tern
1 citron i skiver
Fisken fyldes og kommes på en varm grill, hvor rygesmuld tændes og låget lukkes så røges kan fordele sig under stegning ca. 18 minutter.
Ingredients for 4 envelopes
2 mackerel
2 small foil bowls for smoke dust
4 teaspoons smoky crumbs
Foil and baking paper
Fill
A handful of spring onions
3 tbsp. oil
Smoked salt
2 Spring onions
2 Asparagus
A small piece. ginger in cubes
1 lemon in slices
The fish is filled and placed on a hot grill, where smoking crumbs are turned on and the lid is closed so that smoke can be distributed during approx. 18 minutes
God fornøjelse
Hilsen Christina