top of page

Galletto salvie


Ingredienser til 2 kuverter


2 kylling (overlår) Fås både i Netto og Rema Frisk salvie efter smag 1 skalotteløg 1 fed hvidløg 4 marksvampe eller anden svamp 2 skiver Serano skinke eller parmaskinke 1 dl hvidvin 1 dl fløde 1/2 dl store grønne oliven i olie



Fremgangsmåde Skinke rulles om kyllingen, smøres med lidt olie fra glasset med oliven. Steges i ovnen ved 175 gr i ca. 20 minutter. Skalotteløg og hvidløg skæres i fine tern og sauteres i lidt olie også fra glasset med oliven. Tilsæt marksvampe i kvarte eller skiver og lad de hele riste godt af. Her efter tilsættes salvie, hvidvin, fløde under omrøring.

Smag til med lidt sukker salt og peber. Lad saucen småsimre inden den hældes over brysterne og pyntes med oliven.

Her passer pasta eller nudler rigtig godt til.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page