Galletto salvie

Ingredienser til 2 kuverter
2 kylling (overlår) Fås både i Netto og Rema Frisk salvie efter smag 1 skalotteløg 1 fed hvidløg 4 marksvampe eller anden svamp 2 skiver Serano skinke eller parmaskinke 1 dl hvidvin 1 dl fløde 1/2 dl store grønne oliven i olie
Fremgangsmåde Skinke rulles om kyllingen, smøres med lidt olie fra glasset med oliven. Steges i ovnen ved 175 gr i ca. 20 minutter. Skalotteløg og hvidløg skæres i fine tern og sauteres i lidt olie også fra glasset med oliven. Tilsæt marksvampe i kvarte eller skiver og lad de hele riste godt af. Her efter tilsættes salvie, hvidvin, fløde under omrøring.
Smag til med lidt sukker salt og peber. Lad saucen småsimre inden den hældes over brysterne og pyntes med oliven.
Her passer pasta eller nudler rigtig godt til.