Gourmet hotdog


Ingredienser til 8 store hotdogs


Dej:

4 dl stuetempereret vand

1 dl mælk

25 g gær

1/4 dl rapsolie

2 æg et til dejen og et til pensling

200 g groft durum

1/2 spsk salt

1 spsk sukker

550 g hvedemel


Fyld til hotdog:

8 wienerpølser

1 dl ketchup

100 g rucolasalat

100 g fintsnittet spidskål

2 løg, til søde løg "løg skæres i skiver, steges under svag varme i 1 tsk sukker til de er gylden"

2 rødløg, til syltede rødløg "1,5 dl eddike og 1/2 dl sukker som koges og tilsættes læg i skiver"

1 agurk, til agurk topping

1 råt rødløg i skiver


Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lunkent vand, tilsæt mælk, olie og æg

Rør durummel, salt og sukker sammen med hvedemel Ælt, til dejen er smidig og slipper skålen Lad dejen hæve i 35 minutter

Form herefter 8-10 aflange pølsebrød alt efter hvad størrelse du ønsker

Du kan bruge lidt olie på hænderne i stedet for mel, så brødene ikke bliver tørre ved formning

Kom brødene op på en bageplade med bagepapir Pensel dem med æg og lad dem hæve endnu engang i 20 minutter

Bag brødene i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-18 minutter



3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest