GOURMET UDEN KØD

Kender du det... Det er lørdag, du skal have gæster, en af gæsterne er vegetar🙏
Hvad finder du så lige på i en hurtig vending som både er velsmagende og ligne en million på samme tid.
Fortvivl ikke, hjælpen er på vej😂
Denne ret kan virkelig noget og er
meget hurtig at tilberede.
Retten rammer hele smags paletten med det søde, sure,salte, bistre og self Umami.
Du må altså bare prøve den.
Ingredienser til en kuvert
1 stor sød kartoffel
Lidt frisk timian
Sesam olie
Paprika
salt og peber
1/4 del knoldselleri
30 g feta
1/4 citron
Frisk oregano
salt og peber
1 tyk Skive quash
Ristet rasp
sesamfrø
4 mandler
Lidt citron og chiliolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skræl kartoflen og skær den i lange tykke skiver.
Sauter den på en pande med timian, olie paprika, salt og peber.
Bages færdig ca. 15 minutter, i en ovn ved 175 gr.
Selleri koges møre i vand og blendes med feta, oregano, citron, salt og peber
Squash skæres i en tyk skive og
vendes i chiliolie med lidt citron, salt og peber.
Paneres i rasp, sesamfrø og hakkede mandler.