top of page

GOURMET UDEN KØD



Kender du det... Det er lørdag, du skal have gæster, en af gæsterne er vegetar🙏

Hvad finder du så lige på i en hurtig vending som både er velsmagende og ligne en million på samme tid.


Fortvivl ikke, hjælpen er på vej😂

Denne ret kan virkelig noget og er

meget hurtig at tilberede.

Retten rammer hele smags paletten med det søde, sure,salte, bistre og self Umami.

Du må altså bare prøve den.


Ingredienser til en kuvert

1 stor sød kartoffel

Lidt frisk timian

Sesam olie

Paprika

salt og peber


1/4 del knoldselleri

30 g feta

1/4 citron

Frisk oregano

salt og peber


1 tyk Skive quash

Ristet rasp

sesamfrø

4 mandler

Lidt citron og chiliolie

Salt og peber


Fremgangsmåde


Skræl kartoflen og skær den i lange tykke skiver.

Sauter den på en pande med timian, olie paprika, salt og peber.

Bages færdig ca. 15 minutter, i en ovn ved 175 gr.


Selleri koges møre i vand og blendes med feta, oregano, citron, salt og peber


Squash skæres i en tyk skive og

vendes i chiliolie med lidt citron, salt og peber.

Paneres i rasp, sesamfrø og hakkede mandler.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page