Græskar i rød penangsauce

Ingredienser til 2 kuverter
1 Hokkaido græskar 1/2 squash 1/2 spsk gul karrypasta 1 fed hvidløg 1 lime 1 løg 1/2 stilk citrongræs 1 dåse kokosmælk 1 spsk soja 2 dl vand
20 g grøntsagsfond 1 tesk jordnøddesmør 1 spsk rapsolie Lidt rucola 2 dl couscous Smag til med sukker, salt og peber
Fremgangsmåde
Fjern skallen på dit Hokkaido græskar "pas på dine finger, da skallen er hård og kniven nemt kan smutte". Skær den i store tern sammen med squash.
De sauteres på en pande i olie med salt og peber.
Tag en gryde med lidt olie og tilsæt hvidløg og almindelig løg i tern.
Sauter løgnene med ikke alt for høj varme.
Tilsæt karrypasta, vand, grøntsagsfond, citrongræs og limesaft.
Lad retten småsimre i 20 minutter.
Tilsæt kokosmælk, smag til med sukker, jordnøddesmør, salt og peber. Lige inden servering tilsættes græskar og squash.
Anrettes med couscous og rucolasalat
Couscous kommes i kogende vand, der slukkes for varmen og de trækker færdig under låg.
Du tilsætte lidt karry og salt inden servering.