Græskar i rød penangsauce


Ingredienser til 2 kuverter

1 Hokkaido græskar 1/2 squash 1/2 spsk gul karrypasta 1 fed hvidløg 1 lime 1 løg 1/2 stilk citrongræs 1 dåse kokosmælk 1 spsk soja 2 dl vand

20 g grøntsagsfond 1 tesk jordnøddesmør 1 spsk rapsolie Lidt rucola 2 dl couscous Smag til med sukker, salt og peber


Fremgangsmåde

Fjern skallen på dit Hokkaido græskar "pas på dine finger, da skallen er hård og kniven nemt kan smutte". Skær den i store tern sammen med squash.

De sauteres på en pande i olie med salt og peber.

Tag en gryde med lidt olie og tilsæt hvidløg og almindelig løg i tern.

Sauter løgnene med ikke alt for høj varme.

Tilsæt karrypasta, vand, grøntsagsfond, citrongræs og limesaft.

Lad retten småsimre i 20 minutter.

Tilsæt kokosmælk, smag til med sukker, jordnøddesmør, salt og peber. Lige inden servering tilsættes græskar og squash.

Anrettes med couscous og rucolasalat

Couscous kommes i kogende vand, der slukkes for varmen og de trækker færdig under låg.

Du tilsætte lidt karry og salt inden servering.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest