Grøn aften med hjertekartofler

Jeg elsker min familie og syntes det er dejligt at forkæle dem med god mad. Sjovt nok er de begyndt at elske mine grønne retter og vi bruger faktisk kun 25 % af det kød vi brugte før.
Denne salat er mættende pga. kartoflerne, og et godt brød til.
Få ingredienser og let at lave🤗
Ingredienser til 2 kuverter
2 store kartofler, 1 sød og en almindelig.
Lidt raps olie til stegning
Salt og peber
Fyld:
100 g salat
250 g grønne asparges
50 g feta
1 avokado
De krydderurter du kan li’ jeg har brugt ærteskud, skovsyre og tallerkensmækker.
Fremgangsmåde
Skræl kartofler og skær dem i ikke alt for tykke skiver. Udstik den med en lille hjerteform. Steges møre i olie på pande.
Resterne af kartoflerne skæres i små tern og ristes i olie til kartoffelbacon.
Anrettes på salat med blancheret asparges, feta i tern, Avokado i skiver og pyntes med krydderurter.
Drys dine baconkartofler på til sidst så de er dejlig varme.
Du kan servere godt brød til.
Se video her
https://www.instagram.com/reel/Cc9yhMpAoc-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🌷🌷
Ingredients for 2 envelopes
2 large potatoes, 1 sweet and one plain.
A little rapeseed oil for frying
Salt and pepper
Fill:
100 g of salad
250 g green asparagus
50 g feta
1 avocado
The herbs you like I've used pea shoots, forest acid and safflower.
Course of action
Peel the potatoes and cut them.
Cut it out with a small heart shape.
Fry tender in oil on pan.
The remains of the potatoes are cut into small cubes and roasted in oil for potato bacon.
Serve on a salad with blanched asparagus, diced feta, sliced avocado and garnish with herbs.
Sprinkle your bacon potatoes at the end so they are nice and warm.
You can serve good bread.
Hilsen Christina
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d