Gratineret beder i ostesauce


Ingredienser til 2 kuverter

1 stor rødbeder 25 g revet ost 2,5 dl mælk 20 g smør 2 spsk mel 1/2 lime Lidt muskat 5 g frisk timian Salt og peber


Sirup: 1 dl gulerodssaft 1 tesk æbleeddike 1 tesk rørsukker


Fremgangsmåde

Bederne skrælles og skæres på langs i tynde skiver Smør smeltes og melet kommes i under piskning Tilsæt mælk lidt af gangen og til sidst osten Smag saucen til med muskat, lime, timian, salt og peber Bederne lægges lagvis med sauces mellem lagene Bages i ovnen på bagepapir ved 160 gr i 35 minutter ” alt efter tykkelsen på bederne”


Sirup: Gulerodssaft nedkoges til sirup med æbleeddike og rørsukker og dekoreres i tynde stråler på en tallerken

Herefter anrettes de lune etage-beder og pyntes med rosmarin

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest