Gratineret beder i ostesauce

Ingredienser til 2 kuverter
1 stor rødbeder 25 g revet ost 2,5 dl mælk 20 g smør 2 spsk mel 1/2 lime Lidt muskat 5 g frisk timian Salt og peber
Sirup: 1 dl gulerodssaft 1 tesk æbleeddike 1 tesk rørsukker
Fremgangsmåde
Bederne skrælles og skæres på langs i tynde skiver Smør smeltes og melet kommes i under piskning Tilsæt mælk lidt af gangen og til sidst osten Smag saucen til med muskat, lime, timian, salt og peber Bederne lægges lagvis med sauces mellem lagene Bages i ovnen på bagepapir ved 160 gr i 35 minutter ” alt efter tykkelsen på bederne”
Sirup: Gulerodssaft nedkoges til sirup med æbleeddike og rørsukker og dekoreres i tynde stråler på en tallerken
Herefter anrettes de lune etage-beder og pyntes med rosmarin