Gulerods tapenade


Ingredienser til 2 kuverter

2 gulerødder 1 fed hvidløg Lidt citron 50 g feta 1 spsk peanut butter 1/2 rød chili u/ sten 1 spiseske sesamolie Salt og peber og evt. lidt sukker

Fremgangsmåde


Skræl dine gulerødder og kog dem møre i en gryde Hæld vandet fra og blend dem sammen med de øvrige ingredienser Det er bedst at gøre når gulerødderne stadig er varme Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker Sæt tapenaden på køl til i skal spise ​ Det er helt klart en fantastisk sommerspise til grillmad, eller som tilbehør til salater med brød ​ Du kan også smage den til med pinjekerner og basilikum. ​ Det er en tapenade du vil elske :-)

16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Selleri dip

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest