Hindbær koldskål med rabarbersirup

Ingredienser til 4 kuverter
Sirup:
100 g rabarber
2 spsk sukker
1 dl vand
Koldskål:
200 g hindbær
6 æggeblommer "pasteuriserede"
1 l kærnemælk
1/2 l tykmælk
1 citron
1 vaniljestang " kan også bruge vaniljesukker"
2 spsk sukker
Rabarber skylles og skæres i skiver.
Kommes i en gryde med 1 dl vand og 2 spsk sukker.
Koges ind til halv størrelse.
Pisk æggeblommer sammen med 2 spsk sukker og vaniljekorn fra 1 vaniljestang, til det er luftigt.
Blend sirup og hindbær sammen og tilsæt det til æggemassen under omrøring.
Tilsæt saft af en citron, kærnemælk lidt hen af vejen.
Vend til sidst tykmælk i og stil det på køl.
Dejlig koldskål som bringer lykke hjemme hos os
Vil du lave dine egne kammerjunker så kommer der en hurtig opskrift her du kan bruge
Kammerjunker 60 stk.
Ingredienser
100 g hvedemel
35 g koldt smør
35 g sukker
1 tesk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
2 spsk mælk
1 æg
1/4 citron
Fremgangsmåde
Kom mel i en skål og smuld smørret i melet.
Tilsæt sukker, vanilje og bagepulver.
Saml nu hurtigt dejen med mælk, lidt citronsaft og æg.
Tril dejen ud i en pølse på ca. 2 cm tykkelse, kom film på sæt dejen i køleskab, ca. 1 time.
Skær pølsen i skiver, ca. 1 cm tykkelse og læg dem på en bageplade med bagepapir med afstand,
da de udvider sig under bagningen.
Bages i en varmovn ved 190 C (varmluft) i 12-15 minutter.
De skal være gyldne og sprøde.