Hurtig pastaret


Ingredienser til 2 kuverter

200 g pasta 1 lille bundt persille 1/4 agurk


Tomatsaucen: 4 tomater eller 1 dåse flåede tomater

1/4 bund forårsløg 1/2 citron 1 spsk sesamolie 1/2 chili 1 tsk paprika 1 spsk koriander 1 fed hvidløg 1 spsk ketchup

1 lille stk ingefær Salt, peber og lidt sukker efter smag

Fremgangsmåde

Kog pastaen i rigelig vand med lidt salt

Skyl og hak persillen

Skær agurken i stænger så de er klar til pynt

Tomatsaucen:

Tomater/flåede tomater blendes sammen med de øvrige ingredienser

Smages til med sukker, salt og peber Du kan både varme den op eller servere den kold Drys med persille og agurk

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest