Hvidkålsalat med blodgrape


Ingredienser til 2 kuverter


1/4 hvidkål eller spidskål 1 appelsin 1 blodgrape 1/2 æble "Find et du kan li´ 1 lille bundt persille 1/2 dl yoghurt

1 tsk sukker


Fremgangsmåde


Skær først grape og appelsiner i fileter eller skiver uden skal. Pres resten af saften fra skallen i en skål. Rør yoghurt sammen med sukker, og tilsæt herefter saften under piskning. Kålen snittes fint i lange strimler og vendes i dressingen.

Pynt salaten med frugterne og frisk hakket persille. En dejlig efterårs salat som bringer sommer ind i køkkenet.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Sommersalat

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest