top of page

HYLDEBLOMST ICECREME


SE HER SE MED

Dejlig hurtig hyldeblomst iscreme

Med få ingredienser.

ER DET NOGET FOR DIG?

Ingredienser til 4 kuverter

2 dl vand i en pande

2 spsk sukker eller sirup

1 stor hyldeblomst

6 æggeblommer

3 dl. Piskefløde

Har du ikke hyldeblomst, kan du bruge hyldesaft i steder for.

Her skal du bruge 1/2 dl.

Vand, sukker og hyldeblomst indkoges til sirup “ ca. 5 minutter”

Afkøles og sigtes

Her efter piskes den sammen med 6 æggeblommer til en cremet konsistens.

Pisk fløden til flødeskum

Og vend cremen her i

Anrettes i små glas og pyntes med hyldeblomst og evt. andre spiselige blomster fra haven.

Efter 1 time i fryseren kan den serveres. Dejlig cremet iscrem som passer dejligt til årstidens danske jordbær

God dag til alle

Hilsen Christina


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page