top of page

Smæk på farverne

Nem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet


Til 4 kuverter


1/2 spidskål

30 g ærteskud

1 sød kartoffel

200 g grønne vindruer

Mandler


Snit spidskål og vend det med ærteskud


Kartoffel skrælles og du skræller 10 flotte strimler til kartoffelbacon. Smøres med olie og salt og bages i 6 minutter ved 200 g.


Resten af kartoflen skæres i passende stykket, vendes i lidt olie med salt, peber og paprika.

Bages ved 200 g. I 10 minutter.

Anrettes på salaten med friske vindruer og kartoffelbacon


Sukker mandler:

2 spsk rørsukker

10 g smør

1 håndfuld mandler


Sukker, smør og mandler karameliserede på en pande og anrettes på salaten.

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page