Kammuslinger med chili og trøffelolie

Ingredienser til 2 kuverter
4 stk kammuslinger af 5 g
15 g smør
5 g frisk chili
1/4 rødpeber i fine tern
3 spsk hvid trøffelolie "Se hvor du kan købe"
1 spsk trøffelolie til marinade
1/4 citron
1 håndfuld dild
1 skive knækbrød
Dip til top
1 avokado, må gerne være meget moden
1 rødløg
1 spsk yoghurt 5%
5 g frisk chili
Salt, peber sukker
Fremgangsmåde
Start med at lave din marinade til muslingen af en spsk trøffelolie, lidt citron, salt og peber
Kom lagen i en lille frysepose, kom muslingerne heri
Stilles på køl mens du laver trøffel, chili dressing
Pisk 3 spsk trøffelolie, op sammen med 1/4 peberfrugt og 5 g chili i fine tern
Smag til med lidt citron, salt og peber, lad den trække lidt
Dippen med avokado ralish
Fjern skral og sten fra avokadoen, mos den med en gaffel i en skål
Tilsæt chili og rødløg i tern, sammen med cremefraichen, smag til med salt, peber
Du er nu klar til at stege kammuslingen, det er vigtigt du gør det rigtigt så de ikke får for lidt og bliver slatne eller for meget og bliver seje
Varm en Tefal pande op med smørret så de ikke hænger fast
Når de vejer 5 g pr musling, skal det have 1 minut på hver side for at blive perfekte
Anret 2 kammuslinger i bunden af en dyb tallerken
Kom din dejlige trøffel/chili dressing rundt om "som vist på billedet"
Kom med en ske avokado ralish oven på muslingerne i midten
Pynt med dild og et knækkede stykke knækbrød
Er meget velsmagende til tapas eller som god forret