Kammuslinger med chili og trøffelolie


Ingredienser til 2 kuverter


4 stk kammuslinger af 5 g

15 g smør

5 g frisk chili

1/4 rødpeber i fine tern

3 spsk hvid trøffelolie "Se hvor du kan købe"

1 spsk trøffelolie til marinade

1/4 citron

1 håndfuld dild

1 skive knækbrød

Dip til top

1 avokado, må gerne være meget moden

1 rødløg

1 spsk yoghurt 5%

5 g frisk chili

Salt, peber sukker


Fremgangsmåde


Start med at lave din marinade til muslingen af en spsk trøffelolie, lidt citron, salt og peber

Kom lagen i en lille frysepose, kom muslingerne heri

Stilles på køl mens du laver trøffel, chili dressing

Pisk 3 spsk trøffelolie, op sammen med 1/4 peberfrugt og 5 g chili i fine tern

Smag til med lidt citron, salt og peber, lad den trække lidt

Dippen med avokado ralish

Fjern skral og sten fra avokadoen, mos den med en gaffel i en skål

Tilsæt chili og rødløg i tern, sammen med cremefraichen, smag til med salt, peber

Du er nu klar til at stege kammuslingen, det er vigtigt du gør det rigtigt så de ikke får for lidt og bliver slatne eller for meget og bliver seje

Varm en Tefal pande op med smørret så de ikke hænger fast

Når de vejer 5 g pr musling, skal det have 1 minut på hver side for at blive perfekte

Anret 2 kammuslinger i bunden af en dyb tallerken

Kom din dejlige trøffel/chili dressing rundt om "som vist på billedet"

Kom med en ske avokado ralish oven på muslingerne i midten

Pynt med dild og et knækkede stykke knækbrød

Er meget velsmagende til tapas eller som god forret




46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

EM snack

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest