Kapers deller


Ingredienser til 2 kuverter

200 g hakket magert kalve- og svinekød 1 tsk salt 1/2 fint revet løg , blendes med kapers 1 spsk blendet kapers 25 g bacon 1/4 revet æble 1 æg Salt og peber


Fremgangsmåde

Kødet røres sejt med salt. Tilsættes fint revet eller blendet løg, og kapers

Herefter revet æble, bacon i tern og 1 æg

Det hele røres godt igennem Lad farsen hvile på køl i 15 minutter så den trækker sig sammen Steges på pande til dellen virker fast og lækker Krydres med salt og peber

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest