Kapers deller

Ingredienser til 2 kuverter
200 g hakket magert kalve- og svinekød 1 tsk salt 1/2 fint revet løg , blendes med kapers 1 spsk blendet kapers 25 g bacon 1/4 revet æble 1 æg Salt og peber
Fremgangsmåde
Kødet røres sejt med salt. Tilsættes fint revet eller blendet løg, og kapers
Herefter revet æble, bacon i tern og 1 æg
Det hele røres godt igennem Lad farsen hvile på køl i 15 minutter så den trækker sig sammen Steges på pande til dellen virker fast og lækker Krydres med salt og peber
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d