kartoffel fladbrød

Ingredienser til 1 ovnplade
Dej: 1/2 l tempereret vand 10 g salt flager 1 spsk olivenolie 25 g gær 500 g durum mel 250 g hvedemel eller speltmel
Fyld: 1 fed hvidløg 250 g kartofler 1/4 dl olivenolie Saltflager Frisk timian eller oregano
Fremgangsmåde
Tempereret vand 37 gr, med salt, olivenolie og gær røres sammen
Herefter tilsættes durummel og du samler dejen med hvede eller speltmel Når dejen er lind skal den hæve i 30 minutter, hvor efter den rulles ud så den fylder en ovnplade. Kartoflerne skylles og skæres i ultra tynde skiver og fordeles på bunden.
Smør olie på kartoflerne og drys med saltflager og frisk timian. Bages ved 175 gr i ca 17 min.
Fakta: Du kan altid tilsætte alle de grøntsager du kunne ønske, det smager kun bedre.