Kartoffelmadder er grønnemadder


ER DER NOGET BEDRE end nye kartofler på hjemmebagt rugbrød?


Tid til at slappe af og nye en dejlig lørdags frokost, med smag af forår.


Ingredienser


2 skiver rugbrød

Nye kartofler

1/2 løg

1/2 rød peberfrugt

lidt olie

4 æg

1 hjertesalat

2 spsk. yoghurt med salt og peber

2 spsk. BQ

Krydderurter som skovsyre, purløg, timian eller bare det du kan li🪴


Fremgangsmåde


Kog kartoflerne men behold skrællen på.

snit dem i tykke skiver og anret dem på rugbrød.

Skær løg og peberfrugt i skiver og sauter dem på pande.

Kom æg på hed pande og vend dem så de er stegt på begge sider.

anret æg, løg og peberfrugt på kartofler.

Tilsæt yoghurt med salt og peber.

Kom BQ på og pynt med de krydderurter du elsker.

Se video her. https://www.instagram.com/reel/CdP02ukgQFm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=



Ingredients


2 slices of rye bread

New potatoes

1/2 onion

1/2 red pepper

a little oil

4 eggs

1 coleslaw

2 tbsp. yogurt with salt and pepper

2 tbsp. BQ

Herbs such as forest acid, chives, thyme or just what you like


Course of action


Boil the potatoes but keep the peel on.

cut them into thick slices and serve them on rye bread.

Cut onions and peppers into slices and sauté them in a pan.

Put eggs on hot pan and turn them so they are fried on both sides.

serve eggs, onions and peppers on potatoes.

Add yogurt with salt and pepper.


Get BQ on and garnish with the herbs you love.


11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest