top of page

Kartoffelsalat med ribs fra haven


DET ER NU DU SKAL PLUKKE DE SK√ėNNE RIBSūü¶č

Jeg elsker bare b√¶rtiden og is√¶r de sk√łnne ribs.

Når de som nu, er modne og plukkeklar, lærte min mor mig hvordan de kan gemmes, og bruges hele året.

De friske b√¶r kommes p√• frost med lidt r√łrsukker, som rystes sammen med b√¶rrene. Herefter er de lette at tage ud og bruge p√• forskellige retter.

De er is√¶r gode som topping p√• grillk√łdet, lam. spareribs eller en god steg.

De kan ogs√• bruges p√• salater eller kartoffelsalat, som vist her. De giver en god balance mellem det s√łde og det sure. Ingredienser til 4 kuverter


500 gram nye kartofler

1/2 l Cheasy cremefraiche 5%

1 bundt for√•rsl√łg

1 r√łdl√łg

1 håndfuld persille

1 fed hvidl√łg

1 spsk r√łrsukker

1/2 citron

Salt og peber

Pynt:

Rosenblade, ribs, r√łdl√łg og for√•rsl√łg


Fremgangsmåde


Kog kartoflerne m√łre.

R√łr fraichen i en sk√•l med sukker, saft af en halv citron, hvidl√łg, salt og peber.

Tils√¶t for√•rsl√łg i fine skiver.

Tils√¶t r√łd l√łg i fine tern.

Gem lidt af begge dele til pynt.

De lune kartofler skæres i skiver og kommes i dressingen.

Pynt salaten og s√¶t den p√• k√łl, indtil i skal spise.






13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Nem, hurtig salat, som er lige til at s√¶tte p√• julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidsk√•l 30 g √¶rteskud 1 s√łd kartoffel 200 g gr√łnne vindruer Snit spidsk√•l og vend det med √¶rteskud Kartoffel skr√¶lles og d

IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!