Kartoffelsalat med ribs fra haven


DET ER NU DU SKAL PLUKKE DE SK√ėNNE RIBSūü¶č

Jeg elsker bare b√¶rtiden og is√¶r de sk√łnne ribs.

Når de som nu, er modne og plukkeklar, lærte min mor mig hvordan de kan gemmes, og bruges hele året.

De friske b√¶r kommes p√• frost med lidt r√łrsukker, som rystes sammen med b√¶rrene. Herefter er de lette at tage ud og bruge p√• forskellige retter.

De er is√¶r gode som topping p√• grillk√łdet, lam. spareribs eller en god steg.

De kan ogs√• bruges p√• salater eller kartoffelsalat, som vist her. De giver en god balance mellem det s√łde og det sure. Ingredienser til 4 kuverter


500 gram nye kartofler

1/2 l Cheasy cremefraiche 5%

1 bundt for√•rsl√łg

1 r√łdl√łg

1 håndfuld persille

1 fed hvidl√łg

1 spsk r√łrsukker

1/2 citron

Salt og peber

Pynt:

Rosenblade, ribs, r√łdl√łg og for√•rsl√łg


Fremgangsmåde


Kog kartoflerne m√łre.

R√łr fraichen i en sk√•l med sukker, saft af en halv citron, hvidl√łg, salt og peber.

Tils√¶t for√•rsl√łg i fine skiver.

Tils√¶t r√łd l√łg i fine tern.

Gem lidt af begge dele til pynt.

De lune kartofler skæres i skiver og kommes i dressingen.

Pynt salaten og s√¶t den p√• k√łl, indtil i skal spise.






12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest