Kernetrekanter

Ingredienser til 50 småkager
50 g solsikkekerner 50 g græskarkerner 25 g pinjekerner
100 g kokosmel 200 g hvedemel 100 g brun farin eller mørkt rørsukker (halvdelen kan erstattes af alm. sukker) 2 tsk vaniljesukker 100 g flydende margarine eller blødt smør
Fremgangsmåde
Det hele røres godt sammen i en skål.
Herefter presses dejen ud i et jævnt lag (ca. 1 cm tykt) i en bradepande
(ca. 40 x 40 cm) beklædt med bagepapir. Bages i en varm ovn ved 200 gr. i ca. 10 min. Skæres i tern på ca. 4 x 4 cm med en skarp kniv, mens det stadig er varmt.
Den er nem og meget hurtig, hvis du skulle får uventet gæster.
Seneste blogindlæg
Se alleNem, hurtig salat, som er lige til at sætte på julebordet Til 4 kuverter 1/2 spidskål 30 g ærteskud 1 sød kartoffel 200 g grønne vindruer Snit spidskål og vend det med ærteskud Kartoffel skrælles og d