Kernetrekanter



Ingredienser til 50 småkager


50 g solsikkekerner 50 g græskarkerner 25 g pinjekerner

100 g kokosmel 200 g hvedemel 100 g brun farin eller mørkt rørsukker (halvdelen kan erstattes af alm. sukker) 2 tsk vaniljesukker 100 g flydende margarine eller blødt smør


Fremgangsmåde

Det hele røres godt sammen i en skål.

Herefter presses dejen ud i et jævnt lag (ca. 1 cm tykt) i en bradepande

(ca. 40 x 40 cm) beklædt med bagepapir. Bages i en varm ovn ved 200 gr. i ca. 10 min. Skæres i tern på ca. 4 x 4 cm med en skarp kniv, mens det stadig er varmt.

Den er nem og meget hurtig, hvis du skulle får uventet gæster.

31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
IMG_2806.JPG.jpg

Hej, tak fordi du kiggede forbi!

Jeg står bag madbloggen Christinas Krydderier og firmaet Foodaway.dk
Bloggen her er et foodforum hvor vi kan dele en hel bunke opskrifter og ideer med hinanden.

Tak for indsendelsen!

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest